Meditációs Kuckó

Olajok

doTERRA

Hogyan használhatom a doTERRA illóolajokat?


Az illóolajokat nagyon széles körben használják az érzelmi és fizikai jólét érdekében. Egyedülálló olajként, vagy összetett illóolaj-keverékként használhatók a három különböző alkalmazás közül bármelyikben:


Aromatikusan

Amikor egyes illóolajokat párologtatunk, nagyon stimulálók, míg más illóolajok nyugtató hatásúak lehetnek. Az olajok párologtatásával a levegőt frissíteni és tisztítani is lehet.


Helyileg

Az illóolajok könnyen beszívódnak a bőrbe és helyileg biztonságosan használhatók.


Belsőleg

Néhány illóolajnak gazdag kulináris történelme van és használhatók táplálékkiegészítőként is a célzott testi-lelki harmóniára, jó közérzetre.


     Az illóolajok ígéretesek és izgalmasak is egyben, amikor a saját és családunk egészségmegőrzéséről beszélünk. Helyileg, belélegezve vagy belsőleg használva az illóolajok pozitív hatása határtalan.

     A tiszta illóolajokat ezért tudatosan választjuk ki, hogy hatékonyságukat tökéletesen kihasználhassuk.https://www.mydoterra.com/pranaolajok/#/


Arra kérlek, hogy amennyibe csatlakozni szeretnél, akkor azt személyesen, Téged és a lehetőségeidet figyelembe véve, a csoportunk segítségét igénybe véve együtt tegyük.

Keress meg! JÓRINÉ, TÜNDE - 11216970

+36 303 504 108

Várom hívásodat!


Szeretettel várlak Aroma touch - kezelésre. Kipróbálhatod az illóolajok hatását a fizikai testedre és energiatestedre.

Jelentkezz be: +36 303 504 108

Hát és talp kezelése kb 50 perc.