Meditációs Kuckó

E-mail:  jstunde@t-online.hu

pranamed.hu@gmail.com,   info@pranamed.hu

Facebook: Meditációs Kuckó - Budaörs

Telefon: +36-303 504 108

Jóriné Sipos Tünde vagyok, Budaörsön élek családommal, klassz férjem és három felnőtt gyermekem van. Büszke vagyok rájuk, támogatnak mindenben.  

      Jelenleg a családi boltunk a munkahelyem és pránaoktatóként és babamasszázs oktatóként is dolgozom.

      Az emberekkel való foglalkozás és a rászorultak segítése fontos feladat számomra. Célom mindig a jó közérzet és egészség biztosítása, ezért masszázst tanultam.


   A masszázst körülvevő félreértések elkerülése végett: csak nők és gyermekek számára vállalok masszírozást!


    A reflexológiás talpmasszázs volt az első amit megtanultam. A Tradícionális thai generál masszázst, ami egy akupresszúrás, pontnyomásos technikájú szárazmasszázs, a thai baba- és gyermekmasszázst, a Baranyi-Bendig babamasszázs mozgást, a thai herbálmasszázst, a thai aromaolajos masszázst és a thai kismama masszázst a WatPOmáz oktatási Központban sajátíthattam el mesteremtől Baranyi Ágnestől. Thai bababamasszázs oktatói végzettségem van.


https://www.youtube.com/watch?v=CKsIXc3p4-w


     Sokszor kerestek fel olyan beteg emberek, akiket a súlyos betegségük miatt nem masszírozhattam, ezért érdeklődve fordultam a prána technika felé.

    Régóta érdeklődtem a chi kung, az akupresszúra, az alternatív gyógyászat iránt, kedvenc féltve őrzött könyvem: A Sárga Császár belső könyve, ami a hagyományos kínai orvoslás legrégebbi belgyógyászati kézikönyvének teljes fordítása. Így egyértelmű, hogy jelentkeztem a prána technika tanfolyamra. Nagy kedvvel végeztem el őket. A Prána 1, 2, 3, 4, 5, Arhatikus Yoga előkészítő, Prána kristályokkal, Telepatikus önvédelem, Finomenergia érzékelés, Agytrénig, Oh Mani Padme Hum, Kriya Shakti és The Qabbalah - The Spiritual Root of Humanity tanfolyamok sikeres elvégzése után tanáraim biztatására örömmel jelentkeztem oktatónak.

   Köszönöm  tanáraimnak és Charlotte Andersonnak áldozatos munkájukat és a legnagyobb köszönet Choa Kok Sui Nagy-mesternek, aki megalkotta számunkra ezt a csodás technikát.  Megtaláltok a Magyarországi Pránaoktatók honlapján is.


https://pranaoktatok.hu/oktatoink/jorine-sipos-tunde/Elvégeztem a Magyarországi Drukpa Kagyü Egyház 3 éves képzését, a Samatha, Sattipathana, Vipassana meditációkat. Jelenleg meditációt és Namkha készítést tanítok.


        Elérhető vagyok a Facebookon a saját nevemen és Meditációs Kuckó néven és az összes többi elérhetőségemen.