Meditációs Kuckó

Kattints a borítékra és küldj nekem egy e-mailt!  Ebben az e-mail-ben add meg a nevedet, a telefonszámodat  és felveszem Veled a kapcsolatot.  Egy bemutató semmire nem kötelez Téged, de kinyithat egy új kaput. Klikk a borítékra!

Kolléga vagy? KAPASZKODJ!


Hogyan adhatsz nagyobb hozzáadott értéket a vendégeidnek és hogyan válhat praxisod igazán nyereségessé?


Masszőrök, gyógytornászok, személyi edzők, természetgyógyászok, kineziológusok, alternatív gyógyászok, jógaoktatók, csontkovácsok és mindenki, aki a segítő, gyógyító szférában dolgozik!


Tudom, hogy mennyire fontos a munkátok és milyen hatalmas kihívásokkal kell szembenéznetek nap mint nap. Ismerem a nehézségeiteket, az akadályokat és szeretném ha tudnátok: nem vagytok egyedül.


Nyilván Te is kedveled a munkádat és szeretnéd még hatékonyabban segíteni a vendégeidet az egészségmegőrzésben vagy akár a gyógyulásban. Itt az idő, hogy kinyisd a kapukat a fejlődés és a magasabb értékadás felé!

Fedezd fel, hogyan lehet a te praxisod is egy igen hatékony orvostechnikai eszközzel bővülő, a kezelésed hatékonyságát fokozó, és ezzel a vendégeid életét még jobban megváltoztató hely.


Kinek igazán ajánlott a részvétel egy bemutatón?

 

Biztosan hasznos lesz számodra, ha:


- fő-, vagy mellékállásban foglalkozol gyógyító tevékenységgel (masszőrként, természetgyógyászként, gyógytornászként stb.),

- szeretnéd növelni a bevételedet, 

- szívesen kiegészítenéd a szolgáltatásod portfólióját már bizonyított módszerekkel,

- nyitott vagy új, bizonyított dolgokra,

- szívesen tanulsz olyan módszerekről, amelyekkel hatékonyabbá teheted a szeretett szakmádat, 

- szándékodban áll fokozni a versenyképességed


Elég a találgatásból és a kísérletezésből, a jövedelmezőség nem kellene, hogy rejtély legyen. Vegyél részt az ingyenes bemutatómon, ahol demonstrálom hogyan fejlesztheted a praxisodat anélkül, hogy több időt kellene töltened a kezelőszobában.