Meditációs Kuckó
 

Hogyan válhatunk egyszerűen és biztonságosan jógivá?


Mesterünk a modern kor talán legismertebb energiamestere, az ősi idők egyik módszeréből (külső orvosi Chi Kung) egy olyan modern rendszert fejlesztett ki, amely átlagos szintű koncentrációs képességgel és némi akaraterővel mindenki számára könnyen megtanulható.

Ez a Pranic Energy Healing®.

Azok számára, akik még keresik útjukat a spirituális ösvényen, ajánlom az Arhatok ösvénye tanfolyamot, ami egyetlen valláshoz sem kötődik, de bárkinek segít megérteni egy Magasabb Létező, vagyis Isten létezését.

A más-más tradícióból származó különféle jógagyakorlatok fantasztikus egyesítése számos olyan módszert ismertet meg a tanítvánnyal, amelyek elősegítik a spirituális növekedést. Ezek a technikák ősi módszereket alkalmaznak eredeti és kreatív kombinációkban annak érdekében, hogy aktiválják, működésbe hozzák a csakrákat és felélesszék a kundalini energiát, vagyis a „szent tüzet”.

Az Arhatok ösvénye tanfolyam egy haladó meditációs technika, ami megfelelő egyensúlyt teremt az Egyetemes Szeretet, Intelligencia és Akarat között. Így gyakorlói képesek kialakítani a jó jellemhez szükséges fejlettebb intuíciót és gondolkodást, stabil érzelmeket, tisztább tulajdonságokat.


Ahhoz, hogy a mai nehéz körülmények ellenére is kiegyensúlyozottak, békések maradjunk, elengedhetetlen, hogy egy megfelelô pozítív hozzáállást tanusítsunk a körülöttünk lévő világ felé. Ez a tanfolyam hozzásegít minket a megfelelô érzésekhez, önmagunkhoz és másokhoz való jó viszonyunkhoz, az erényekhez, a kellemes közérzethez, az egészséghez, a jóléthez.


Az Arhatok Ösvénye - belső elvonulás tanfolyam  hozzásegíthet minket a gyors spirituális fejlődéshez, valamint a nagy mennyiségű prána energia befogadásához és kezeléséhez

Oktatott témák:


  1. A személyiség kiegyensúlyozása.

  2. Megnövekedett intuíció

  3. Mentális és érzelmi tisztaság elérése és fejlesztése.

  4. Az életvitel kontrollálása.

  5. A speciális meditációs technikák lehetővé teszik

    az erősebb és egészségesebb test és lélek létrehozását.

  1. A spirituális fejlődés felgyorsulása.

  2. A pozitív energiaszint nagymértékű növelése.

  3. A Kundalini energia megismerése, az esetleges

    kundalini tünetek gyors és biztonságos eltávolítása.


Tanfolyam időtartama: három nap                                       

h h h h h h h h g g g g g g g g


Részvételi feltétel: Prána Energia 1. szint elvégzése


Tanfolyam időtartama: 2 nap, 9.00-17.00 óráigÚt a spritualitáshoz

Kérdésed van? Jelentkezni szeretnél? Kattints a borítékra!

A tanfolyamokat
itt találod. Kattints a kalendáriumra!