Meditációs Kuckó
 

Hogyan válhatunk egyszerűen és biztonságosan jógivá?


Mesterünk a modern kor talán legismertebb energiagyógyásza, az ősi idők egyik módszeréből (külső orvosi Chi Kung) egy olyan modern gyógyító rendszert fejlesztett ki, amely átlagos szintű koncentrációs képességgel és némi akaraterővel mindenki számára könnyen megtanulható. Ez a Prána Energia Gyógyítás®.

Azok számára, akik még keresik útjukat a spirituális ösvényen, az Arhatikus jóga egyetlen valláshoz sem kötődik, de bárkinek segít megérteni egy Magasabb Létező, vagyis Isten létezését.

A más-más tradícióból származó különféle jógagyakorlatok fantasztikus egyesítése számos olyan módszert ismertet meg a tanítvánnyal, amelyek elősegítik a spirituális növekedést. Ezek a technikák ősi módszereket alkalmaznak eredeti és kreatív kombinációkban annak érdekében, hogy aktiválják, működésbe hozzák a csakrákat és felélesszék a kundalini energiát, vagyis a „szent tüzet”.

Az Arhatikus Jóga egy haladó meditációs technika, ami megfelelő egyensúlyt teremt az Egyetemes Szeretet, Intelligencia és Akarat között. Így gyakorlói képesek kialakítani a jó jellemhez szükséges fejlettebb intuíciót és gondolkodást, stabil érzelmeket, tisztább tulajdonságokat.


Ahhoz, hogy a mai nehéz körülmények ellenére is kiegyensúlyozottak, békések maradjunk, elengedhetetlen, hogy egy megfelelô pozítív hozzáállást tanusítsunk a körülöttünk lévő világ felé. Az Arhatikus Yoga hozzásegít minket a megfelelô érzésekhez, önmagunkhoz és másokhoz való jó viszonyunkhoz, az erényekhez, a kellemes közérzethez, az egészséghez, a jóléthez.


Az Arhatok Ösvénye - belső elvonulás tanfolyam  hozzásegíthet minket a gyors spirituális fejlődéshez, valamint a nagy mennyiségű prána energia befogadásához és kezeléséhez

Oktatott témák:


 1. A személyiség kiegyensúlyozása.

 2. Megnövekedett intuíció

 3. Mentális és érzelmi tisztaság elérése és fejlesztése.

 4. Az életvitel kontrollálása.

 5. A speciális meditációs technikák lehetővé teszik

    az erősebb és egészségesebb test és lélek létrehozását.

 1. A spirituális fejlődés felgyorsulása.

 2. A gyógyító energiaszint nagymértékű növelése.

 3. A Kundalini energia megismerése, az esetleges

    kundalini tünetek gyors és biztonságos eltávolítása.


Ez a tanfolyam azok számára ajánlott, akik szeretnék e magasabb szintű tanításokat megismerni és gyakorolni, de ajánlott azoknak is, akik már korábban megimerkedtek az arhatikus jógával és rendszeresen gyakorolják is azt, hiszen az ismétlés mellett részben új ismereteket is nyújt a tanfolyam.


Tanfolyam időtartama: három nap                                       

h h h h h h h h g g g g g g g g


Részvételi feltétel: Prána Energia Gyógyítás® 1. szint elvégzése


A Prána Energia Gyógyítás® 1. szintű tanfolyam lehetővé teszi, hogy a bennünk rejlő különleges képességek rövid idő alatt felszínre kerüljenek, és a 2 napos intenzív képzésnek köszönhetően a legtöbb fizikai betegség kezelésére alkalmassá váljunk. Önmagunk és családunk gyógyítói lehetünk. A prána gyógyítás technikáit ma a világ 5 kontinensén, minden fejlett országban oktatják licensszel rendelkező tanárok. Világszerte tízezrek gyógyítják magukat és ismerőseiket ezzel a gyógyító technikával. A gyors és kiváló eredményeknek köszönhetően ma már orvosok és természetgyógyászok egészítik ki tevékenységüket a prána gyógyítással.

Oktatott témák:

• Az energiatest felépítése: az aura, a 11 főcsakra, az alcsakrák szerepe, és elhelyezkedése.

• Hogyan lehetséges az energiatest kezelésével a fizikai testre hatni, s ezáltal jobb közérzetet, az egészséget elérni.

• Az energiatest részei, és a beteg területek (prána hiány és prána felgyülemlés) kézzel történő érzékelése: a pásztázás.

• Tisztítási technikák, melyekkel eltávolítható az energiatestből, a csakrákból, és a meridiánokból az elhasznált, beteg energia.

 1. Speciális (érintés nélküli) energetizálási technika, amely során koncentráltan, nagy mennyiségben leszünk képesek energia felvételére és átadására.

 2. A kibocsátott prána energia a test öngyógyító folyamatait jelentős mértékben felgyorsítja.

 3. Prána légzési technikák, melyekkel jelentősen növelhetjük energiaszintünket.

 4. Karma törvénye,

 5. Személyiség fejlesztés.

 6. Öngyógyítás, távkezelés

 7. Speciális meditációs technika, melynek segítségével erőteljes spirituális fejlődés érhető el, és nagymennyiségű prána energiához juthatunk. (Ikerszív Meditáció – Világmeditáció a békéért)

Tanfolyam időtartama: 2 nap, 9.00-17.00 óráig


Prána Energia Gyógyítás® 1. szint tanfolyami időpont:


Prána Energia Gyógyítás® II. szint tanfolyami időpont:             

Út a spritualitáshoz

Kérdésed van? Jelentkezni szeretnél? Kattints a borítékra!

A tanfolyamokat
itt találod. Kattints a kalendáriumra!