Meditációs Kuckó
 

AdatlapHáttér

  1. -Yotta Kft.

  2. -adószám: 10614439-2-13

  3. -Telephely: Budaörs


Elérhetőségek

jstunde@t-online.hu

pranamed.hu@gmail.com

www.pranamed.hu

+36-303 504 108


GDPR szabályzat itt található klikk

 
 

Jóriné Sipos Tünde vagyok, Budaörsön élek családommal, klassz férjem és három felnőtt gyermekem, és három kis unokám van. Büszke vagyok rájuk, támogatnak mindenben. Jelenleg a családi boltunk a munkahelyem és a TIIS hivatalos licenszével rendelkező oktatóként és babamasszázs oktatóként, masszőrként is dolgozom.
Az emberekkel való foglakozás és a rászorultak segítése fontos feladat számomra. Célom mindig a jó közérzet és egészség biztosítása, ezért masszázst tanultam.

A reflexológiás talpmasszázs volt az első masszázsforma, amelyet megtanulhattam. A Tradicionális Thai Generál masszázst, ami egy akupresszúrás, pontnyomásos technikájú szárazmasszázs, a thai baba- és gyermekmasszázst, a Baranyi-Bendig babamasszázs mozgást, a thai herbálmasszázst és a thai aromaolajos masszázst, valamint a thai kismama masszázst a WatPOmáz oktatási Központban sajátíthattam el mesteremtől Baranyi Ágnestől. Thai bababamasszázs oktatói végzettségem van.

https://www.youtube.com/watch?v=CKsIXc3p4-w

Sokszor kerestek fel olyan beteg emberek, akiket a súlyos betegségük miatt nem masszírozhattam, ezért érdeklődve fordultam a prána gyógyítás felé.
Régóta érdeklődtem a chi kung, az akupresszúra, az alternatív gyógyászat iránt, kedvenc féltve őrzött könyvem: A Sárga Császár belső könyve, ami a hagyományos kínai orvoslás legrégebbi belgyógyászati kézikönyvének teljes fordítása. Így egyértelmû volt, hogy jelentkeztem a prána gyógyítás tanfolyamra.  Nagy kedvvel végeztem el a tanfolyamokat. A  Prána energia 1, 2, 3, 4, 5, Arhatikus Yoga előkészítő,  Finomenergia érzékelés, Agytréning, Oh Mani Padme Hum, Kriya Shakti és The Qabbalah - The Spiritual Root of Humanity tanfolyamok sikeres elvégzése után,  tanáraim biztatására örömmel jelentkeztem oktatónak.
Köszönöm  tanáraimnak és Charlotte Andersonnak áldozatos munkájukat, és a legnagyobb köszönet Choa Kok Sui Nagymesternek, aki megalkotta számunkra ezt a csodás technikát.  Megtalálható vagyok a Magyarországi Pránaoktatók honlapján is.        http://www.pranagyogyitas.hu/prana-oktatok

Jelenleg végzem a Magyarországi Drukpa Kagyü Buddhista Egyház

3 éves képzését, a Samatha, Sattipathana, Vipassana meditációkat.


Köszönöm, hogy engem választasz.

Elérhető vagyok  Messengeren,  Viberen és a Facebookon

Meditációs Kuckó - Budaörs néven és a saját nevemen is.


És most következzen néhány kedves szó:Drága Tündikém,

ahogy ígértem, küldöm Neked a tapasztalataimat.


A prána nem csupán egy természetes úton történő gyógyítási - gyógyulási módszer, hanem megváltoztatja az életünket, más emberekhez, a természethez való viszonyunkat. Hiányérzetünk támad, ezért szükségszerűen egy új életfilozófiát kell felépítenünk magunknak. A régi szűkös keretek határai szétfeszülnek, kitágul a látásmódunk egy másik világra. Új dimenziókat fedezünk fel magunknak, tehát egy hihetetlen gyors szellemi fejlődés irányába haladunk tovább. Szerintem a prána ismerete a keleti filozófiát elegyíti a nyugatival, Krisztus gyógyító erejével, mely talán egyszer a több irányba széthúzó emberiséget közös nevezőre hozza.


Amióta a pránával foglalkozom (már több, mint egy éve), nem voltam beteg. Ez alatt értem azt, hogy azelőtt minden évben vagy kétszer (tavasszal és ősszel) náthás voltam. Időnként fül - arcüreggyulladás, kisebb téli nyavalyák, mint száraz-ekcéma, felfázás és efféle kellemetlenségek jöttek elő rajtam. Saját magam gyógyítása nélkül, csupán a rendszeres meditációnak köszönhetően mindezektől megszabadultam. Arról az örömről nem is beszélve, ha a pránával segíthettem valakinek elvenni a fájdalmát, kellemetlenségét, vagy netán hozzájárultam a gyógyulásához:)))


Az agytréning tanfolyam elvégzése után, a gyakorlat, illetve a mozdulatsor rendszeres alkalmazása segítségével enyhíthető a fáradtság. Megfigyeltem, hogy a széteső figyelem, a koncentráció hiánya leküzdhető. Azóta kevesebb kávét iszom. (a koffeinistáknak is segít csökkenteni az adagjukat:) A memóriakapacitás növelése, a több irányba történő odafigyelés képessége, ezek mind- mind javuló tendenciát mutatnak. Gondolom, hogy fél év múlva már nem csak időleges, hanem az agyba már beépülő képességekre is szert tehetünk. (Ott még nem tartok, mivel csak néhány hete végeztem el a tanfolyamot.) FA.
 

Bemutatkozás

Kérdésed van? Jelentkezni szeretnél? Kattints a borítékra!

A tanfolyamokat
itt találod. Kattints a kalendáriumra!